Skip to content Skip to footer

Sanat eğitimiyle
büyüyen nesillere...

Konya'da 2015 yılından günümüze eğitimlerine devam eden MEB'e bağlı Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulu piyano, bale, keman, gitar, çello, yan flüt ve erken yaş okul öncesi müzik eğitimi prodigies alanlarında çalışmalarını yürütmekte ve usta öğretici belgesi vermektedir.

Dünyanın en ünlü müzik okulları arasında yer alan London College of Music , ABRSM okullarının ve Prodigiesin yetkili sınav merkezidir.

0 Yaşında

HAKKIMIZDA

2015 yılında Güzel Sanatlar Eğitimcileri  Derneği adı altında kurulan Kıyanus Bale ve Müzik Okulu dernek ve yardım çalışmalarına imza atmış ve pek çok  çocuğun hayatına dokunmuştur. Güzel Sanatlar Eğitimcileri Derneği 2019 yılı itibarı ile dernek üyelerinin yoğun talebi üzerine Milli Eğitim Bakanlığına bağlanmış ve çalışmalarını bu yönde büyüyerek devam etmiş ve kurumsallaşmıştır.

Konya da seçkin kurumlar arasında eğitimlerine devam eden Kıyanus Bale ve Müzik Okulu piyano, keman, bale, çello, gitar, ukulele, yan flüt ve erken yaş okul öncesi müzik eğitimi  prodigies alanlarında çalışmalarını yürütmekte, her yıl yaptığı konser ve etkinliklerle büyük övgüler almaktadır.

 

E posta
Şifre
Şifre Onayı